Spildansknu.dk
Klar, parat, spil...

Danmark spiller idag. Held og lykke, drenge.

Hej !

I anledningen af danmarks kamp på banen i aften, krydrer SpilDanskNu.dk det med en lille konkurrence.

SpilDanskNu.dk finder du det lille håndhold ikon, som du ser i billedet ovenfor. Det dukker på een af vores automater når du spiller for rigtige penge. Find bolden og klik på det, og du kvalificerer dig til lodtrækingen af 250 gange 50 Freespins. Dog er der således freespins til de første 250 kunder der finder og klikker på bolden. Kun et klik er nødvendig for at deltage, og hver spiller har bare et lod.

Et lille praj eller hint, som de unge vil sige det, er, at bolden er på en automat, som du KUN finder på SpilDanskNu. Nemlig vores helt egen automat !

Du skal dog spille på en computer (PC eller Mac) for at deltage. Mobile enheder er udelukket for konkurrencen.

Håndhold ikonet skal bare klikkes på een gang, og kun klik idag lørdag d. 12/1-19 er med i lodtrækningen. Et klik per bruger tæller. Gevinster vundet på Freespins har et gennemspilskrav på 10, og skal gennemspilles inden for 60 dage. 1 Freespin har en værdi af 0,50 kr. Og maksimalt 50 freespins per kunde. Alle betalingslinier er i spil. Der kan gå op til 20 minutter før dine Freespins er klar på din konto. Freespins bliver udtrukket imorgen søndag efter kl 12.00 og bliver tilgængelige på MultiFruit 81 automaten.

Spil nu

Spil ansvarligt. Det handler om at have det sjovt.


Uanset om du går efter hyggen med vennerne i et spil og små indsatser – eller du går efter den helt store fælles jackpot på tværs af spilleautomaterne – så husk vi spiller for sjov.

Har du spørgsmål, mangler du hjælp til at komme igang eller ønsker at afmelde nyhedsbrevet – så er du velkommen til at kontakte os her.

Med venlig hilsen

Hele teamet
SpilDanskNu.dk
Følg os og deltag i vores mange sjove konkurrencer
spildansknu.dk
Du har modtaget denne mail, fordi du har oprettet en konto hos SpilDanskNu.dk.

For at være sikker på at modtage vores mail bør du venligst tilføje vores kontaktoplysninger til din e-mail adressebog.